Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Докато не ти угасне лампата с ключа (иммобилайзера) е безсмислено да въртиш ключа.
    ex - 147 16v multijet

Comment

• стойка за чаша

опитвам да разменя местата на визитника и стойката за чаша! някой да е правил тази процедура?
      sigpic АР 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
        Докато не ти угасне лампата с ключа (иммобилайзера) е безсмислено да въртиш ключа.
        Ключа загасна но инжекциона продалжава да свети и не пали пущината .даите някъкви препоръки ако може.благодаря ви предварително
        АЛФА РОМЕО 2.0 16V TS

Comment

• Колеги, някой знае ли къде правят добър реглаж на преден мост? Става въпрос за София около "Младост", "Дружба", "Дървеница". Да работят поне до 18:00ч!
          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
            Колеги, някой знае ли къде правят добър реглаж на преден мост? Става въпрос за София около "Младост", "Дружба", "Дървеница". Да работят поне до 18:00ч!
            До басейна на ЦСКА на 4-ти километър, срещу "Дунев" (но, не и при тях ).
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              До басейна на ЦСКА на 4-ти километър, срещу "Дунев" (но, не и при тях ).
              има и на "Шипченски проход" след "Дунев" посока "Дружба" малко е закътано,но лично аз съм доволен от майстора!
              sigpic АР 147 1.9 JTD

Comment

• Благодаря ви колеги. Това до басейна на ЦСКА ми е направо "под носа".

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2
                Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Колеги,има ли някой идея дали термо лента 5см широка и 10м дълга ще стигне за колекторите 2.4 JTD?
                  http://www.ebay.co.uk/itm/10M-HEAT-W...-/190985240321
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
                    Колеги,има ли някой идея дали термо лента 5см широка и 10м дълга ще стигне за колекторите 2.4 JTD?
                    http://www.ebay.co.uk/itm/10M-HEAT-W...-/190985240321
                    ти няма как да я сложиш на твоя колектор
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Колеги ще ме просветите ли дали моята алфа 147 2.0 (не е фейс.) е с демферен маховик или с обикновен.
                      Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                        Колеги ще ме просветите ли дали моята алфа 147 2.0 (не е фейс.) е с демферен маховик или с обикновен.
                        Не е .
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Не е .
                          Това ми звучи мн. добре,че ми се върти в главата като дойде време за смяна на съединителя да взема малко да поолекотя маховика.Вие на какво мнение сте по въпроса?Добра или лоша е идеята?
                          Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Колеги здравейте,

От днес съм горд собственик на ГТ 2006г., 1.9жтдм 16в 150 к.с. Много хубав автомобил. Интересува ме къде се намира катализатора и дали този модел има ДПФ филтър ? Трудно ли се сменя въздушния филтър и какво масло ми препоръчвате аз съм се спрял на Роял Пърпъл ХПС 10в40 ?

Какво да гледам като за начало по нея ? Благодаря.

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                              Това ми звучи мн. добре,че ми се върти в главата като дойде време за смяна на съединителя да взема малко да поолекотя маховика.Вие на какво мнение сте по въпроса?Добра или лоша е идеята?
                              Ами аз съм карал с олекотен маховик и отзивите са ми само положителни.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от hefty Покажи съобщение
                                Колеги здравейте,

От днес съм горд собственик на ГТ 2006г., 1.9жтдм 16в 150 к.с. Много хубав автомобил. Интересува ме къде се намира катализатора и дали този модел има ДПФ филтър ? Трудно ли се сменя въздушния филтър и какво масло ми препоръчвате аз съм се спрял на Роял Пърпъл ХПС 10в40 ?

Какво да гледам като за начало по нея ? Благодаря.
                                Има 2-катализатора, единия след турбото, 2-рия е след това на тунела.
                                Въздушния филтър се сменя отдолу, ся дали е лесно или трудно..... за всеки различно...
                                Масло 5/40!

Филтъра на купето се сменя отвътре!

За ДПФ не съм сигурен, но едва ли има....
                                sigpic
                                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                                147 JTDm 140-Малката манекенка
                                GT- JTDm 150

Comment

Working...
                                X